Recept voorgerecht, peer met gorgonzola

Op zoek naar een voorgerecht dat zacht en romig is, maar toch vol smaak. Dit is het makkelijkste voorgerecht dat je ooit maakte. Dit heb je nodig.

2 peren
250 gr gorgonzola
wat basilicum
witte wijn
peper en zout

Zo ga je te werk:

  1. zet de oven op 180 graden
  2. schil en snijd  de peren, doe ze in ovenvaste kleine schaaltjes
  3. snijd de gorgonzola in blokjes, doe ze in de schaaltjes erbij
  4. bestrooi met peper en zout, voeg wat witte wijn toe
  5. zet in de oven (minuut of 10 a 15)
  6. snijd de basilicum in dunne reepjes
  7. haal de schaaltjes uit de oven en decoreer met basilicum, evt nog wat peper

Dien op, eet smakelijk!

This entry was posted in Amuse, Recept, Voorgerecht vegetarisch and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *