Recept cupcakes met chocoladefudge of frambozencreme

Cup cakes horen erbij. Ook hier een recept van Petra Achtien.Enigzins aangepast door Ingeborg.

Dit heb je nodig:
125 gr zachte boter of margarine
125 gr kristalsuiker
zakje vanillesuiker
2 grote eieren op kamertemperatuur
125 gr zelfrijzend bakmeel
3 eetlepels melk

voor de topping:
gebruik de overgebleven fudge van de taart of maak frambozencreme
100 gr zachte boter
100 gr poedersuiker
druppeltjes frambozenvoedingskleurstof
versierseltjes

  1. zet de oven aan op 175 gr
  2. zet papieren vormpjes in een muffinbakvorm
  3. mix de boter en de suiker tot een luchtig geheel
  4. voeg op lage snelheid de eieren een voor een toe
  5. doe het bakmeel erbij
  6. voeg de melk toe
  7. vul de vormpjes met het cakebeslag
  8. bak de cakejes in 15 a 20 minuten goudbruin
  9. laat afkoelen op een rooster

Zo maak je de frambozencreme: doe de boter, de suiker en de kleurstof in een kom en mix tot een geheel
Nu wordt het leuk. Versier met kokosschilvers of frambozen en pareltjes. Have fun!

This entry was posted in Chocolade, cupcakes, Dessert, fruit, Recept and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *