cook-ing

Ik ben Ingeborg Kemperman, gepassioneerd zelf educated kok.  Thuis, tijdens diners vrienden, maar ook tijdens catering, table d’hotes en workshops maak ik allerlei lekkers, dat vind ik fijn om te doen. En de recepten? die deel ik met je

Koken is leuk, lekker en altijd welkom bij iedereen. De afgelopen jaren heb ik naast mijn eigen project ook veel met Laura Aben gekookt op Bassiviere in Frankrijk en ook nu kook ik bij haar in de Stadsherberg in Alphen. Zoveel lol in de keuken, zoveel gelachen en zoveel gemaakt en uitgeprobeerd. Lekkere recepten, mislukkingen, erachter komen waar je écht goed in ben en altijd, iedere avond weer de  gasten veel lekkers voorschotelen!

Mijn specialiteit is chocola en alles wat je ervan kunt maken. Taarten, gebak, desserts, brownies maak ik graag. Wat koken betreft ben ik meestal vooral Mediterraans gericht, maar het allerbelangrijkst is dat het lekker is. (En het er mooi uit ziet!)

Wat ik fantastisch vind is een totaalplaatje leveren, gezelligheid, een mooi aangeklede tafel, gezellige mensen, mooi en lekker eten in een sfeervolle omgeving. Geen wonder dat ik graag thuis kook voor groepen. Ik heb geen groot huis, maar ik heb het zo verbouwd dat mijn 120cm grote fornuis het warme hart is van mijn woonkeuken én woonkamer. Ik vind mijn Boretti zo mooi, die kan je altijd zien.

Niet zelden verander ik het woongedeelte zodat er meer tafels in kunnen en ook de tuin mag op mooie dagen meedoen. Ik houd ervan om het mooi te maken, gezellig met zijn allen aan tafel, wat is er fijner dan dat?

Buiten het koken, bakken en grillen ben ik ook helemaal dol op hondjes, vooral die van mijzelf; Dapper

Dapper
Dapper

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *