Recept

Pinksteren 2011 Italiaanse Lunch Ingeborg Kemperman

De grote voorbereidingen zijn begonnen. Voor de vaste gasten, genieters bij cook-ing, een italiaanse lunch , hopelijk in de tuin. Ik ben benieuwd wat voor weer het zal zijn. Vorig jaar waren er 36 mensen, nu is de groep ook binnen te behappen, maar het zou leuk zijn als we naar buiten konden. Dat maakt het nog italiaanser.
De recepten, de gerechten, sommigen zijn als vanouds, sommigen uit de net nieuw gekregen delicious. Ik ben van plan (want onverwacht een zaterdag vrij) om alle recepten op te schrijven en foto’s te maken. De batterij van de camera zit in de oplader! Enjoy, deze avond / dit weekend komt er een hoop op de site te staan. Heb er nu al zin in.

Dit is het menu:

 1. brood:
  hummus, kruidenboter
 2. antipasti:
  oesters, venkel-pistachetaart, bagna calda, crostini met tomaat / bonenpuree/ aardbeitjes-zwarte olijven, proscuttotaart met courgette, courgettesoep met rode zalm, knoflookgamba’s, gemarineerde champignons
 3. Voorgerecht:
  Of gorgonzolacheesecake of groene risotto met spinazie
 4. Spoom:
  munt met bubbels
 5. Hoofdgerecht:
  Merguezworstjes in tomatensaus
  Vitello tonato van varkenshaas (nu al zin in)
  Witvis met tomaatjes, mozarella en basilicum
  Salades
 6. Dessert
  Verrassing (ehm…… weet het zelf nog niet. Iemand wensen?)

Wel of niet een kaasplankje, ik ben er nog niet uit. Houd zelf niet van kaas. Enneh is ijskoffie wel of niet leuk/ lekker? Weet ik ook nog niet. Maar goed dit is de opzet, we kunnen natuurlijk nog een en ander veranderen.

Ingeborg

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *